Passa al contingut principal

Llibres d’Autor per Sant Jordi a Gràcia


Claudi Puchades / iCat FM



La 1a Mostra de Llibres d’Autor, que us vaig anunciar ja fa uns quants blogs com alternativa plàstica al literari dia de Sant Jordi, és ja una realitat que podreu conèixer dilluns que ve, 23 d’abril, des del matí fins a la nit, al jardí d’Olokuti (antiga GOA), al carrer d’Astúries, 36, del barri de Gràcia de Barcelona, amb un pica-pica per als artistes, els mitjans i per a tothom que en tingui ganes, a les 7 del vespre.

Va bé recordar-vos que aquesta 1a Mostra de Llibres d’Autor ha estat organitzada per l’atelier de creació artística Taller Nàpols, juntament amb el web Art Neutre? i el centre cultural Olokuti, amb la bonica finalitat d’aportar un nou aire artístic al dia de Sant Jordi, convertint el format literari en suport dels llenguatges plàstics més variats amb tècniques diverses com pintura, fotografia, il.lustració, gravat, dibuix, collage i qualsevol procediment que pugui ser ideat per l'agitada ment dels nostres creadors contemporanis.

La il.lustradora Violeta Puchades, que coordina la mostra juntament amb la pintora Paulina Bedrack, m’ha comentat que, tot i ser la primera edició de la Mostra han rebut una bona quantitat de llibres de gent diversa i llocs molt variats. Un ve d’Israel amb un col.lage escenificant la llegenda de Sant Jordi; un altre l’ha fet una parella dels Estats Units sobre els homless del Raval; n’hi ha un de haikus cosit amb fils de colors i un altre inspirat en el kamasutra; un que ve de Canàries i un altre que ha fet una nena de 10 anys alumne del taller de la Paulina; n’hi ha de footgrafies, fotomuntatges i molt collage, i fins hi tot un que parteix d’un niu d’ocells que haurà d’anar penjat d’un arbre!!!

I també hi trobareu el meu com a col.lage d’imatges diverses d’una gran incoherència però, això sí, visceral i espontani com només puc ser quan dibuixo.

Ens veiem dilluns 23 d’abril a les 7 del vespre al jardí d’Olakuti i, mentrestant, consulteu si voleu aquests webs relacionats amb aquesta 1a Mostra de Llibres d’Autor:

http://tallernapols.googlepages.com
http://tallernapols.blogspot.com
http://globeofart.com/


Entrades populars