Somanyprojects a la Antoni Pinyol de Reus



Avui 27 d'Abril, a les 8:00 de la tarda, s'inaugura, a la Galeria Antoni Pinyol de Reus (c/ del Vidre 11), l'exposició dels Mutation Sensations de l'equip d'artistes Somanyprojects.

Els Mutations van començar simplement com una idea fugaç durant una tarda en la que els "somanyprojects" i "las feas", feien un "brainstorming" sobre la manera de desfer-se dels seus ninos de peluix de la seva infància. Mutation Sensation és un projecte en evolució que reconstrueix la manera en la que concebem el mercat econòmic en referència a la producció en massa (en aquest cas joguets) els quals simbolitzen la primera educació en abundància com a font de plaer.

També és una manera de repensar quins camins de possibilitats alternatives, on els que produeixen i els que consumeix poden tenir intercanvis més íntims. Respecte al estat actual del mercat, comencem la primera sessió dels Mutations amb estipulacions varies, tals com: llargues hores de feina, condicions de treball desfavorables, i sense remuneracions econòmiques. Va ésser una lliço intensa sobre quant de temps es necessita per a cosir cada peça individual, tinguen en compte especialment els baixos preus de compra a nivell internacional, cost d’envio, embalatge, etc … En algun punt, algú està sofrint les demandes del mercat.

La reacció dels mutations ha estat tan animada que la Sensació ha continuat desarrollant-se en diferents direccions per peticions. Normalment Mutation Sensations actuen com a tallers d’educació sobre la necessitat de reciclar i han actuat en festivals de tota Europa. No obstant, serà la primera vegada que els Mutations estaran encantats d’entrar al regne de les galeries (Galeria Antoni Pinyol) on realitzaran transformacions il·lusòries utilitzant iconografies de ninos de peluix ordinàries transfigurades a modes d’idealisme futurista.

Entrades populars