Wilhelm Sasnal al CaixaForum


Wilhelm Sasnal

Wilhelm Sasnal (Tarnów, Polònia, 1972) és el tercer artista convidat del cicle "Escenaris" que es presenta a l'Espai Montcada del CaixaForum, fins el 3 de juny.

Va estudiar arquitectura i pintura i ha treballat en diversos mitjans, com ara el dibuix (en còmics), el film, la fotografia i la pintura.

Les seves pintures extretes de fotografies són narracions de la història o de la seva vida personal perquè, tal com diu ell mateix, «la vida tendeix a escriure els millors guions».

Sasnal registra i interpreta el seu entorn a través d'una lectura subjectiva i sempre present. S'inspira en un arxiu immens: material de campanyes de publicitat, documentals, llibres, música rock, topografia política, Internet o les fotografies que pren com a record durant els seus viatges i que transforma en obres que ens remeten a la consciència col·lectiva però, alhora, personal.

Tant la seva pintura com les seves fons d'inspiració abracen un camp molt ampli d'estils i gèneres: el pop, el fotorealisme, l'informalisme, el minimalisme i l'abstracció gestual.

Comentaris

Entrades populars