Concurs DiBa Express



Més de 180 grups participen en la secció del DiBa Express de l'III Festival de Cinema Digital de Barcelona, en què els concursants han de gravar un curtmetratge de tres minuts en tan sols 72 hores a partir d'una paraula clau, segons ha informat l'organització.

Barcelona es converteix així aquest cap de setmana en un enorme plató per més de 1.000 persones, que faran el curt a partir del concepte 'mòbil'.

El director convidat d'aquesta edició és Rafa Cortés, director de 'JO', pel·lícula seleccionada a Cannes com Revelació Fipresci, que participarà en la iniciativa, tot i que fora de concurs, a partir del 23 de maig després de la seva volta del certamen francès.

L'III Festival de Cinema Digital de Barcelona (DiBa), que es farà fins al 27 de maig, projectarà les últimes pel·lícules dels directors Larry Clark, Terry Gilliam i David Lynch, a més dels documentals 'The bridge', d'Eric Steel, i 'TV Junkie', de Michael Cain i Matt Radecki, premiat en Sundance.

El festival acosta al cinema digital amb una programació heterogènia que inclou llargmetratges, documentals, curts, animació, vídeos musicals i anuncis publicitaris, a més d'un taller de cinema documental dirigit per Ricardo Íscar./ EP

Entrades populars