Jim Avignon & Txarly Brown a la Galeria Iguapop


Jim Avignon

La Galeria Iguapop de Barcelona presenta, fins el 16 de juny, l'exposició doble: Jim Avignon amb 'Wittgenstein‘s Wallet' i Txarly Brown amb '10% Txarly Brown'.

[bio] Jim Avignon, de formació autodidacta, la seva trajectòria com a pintor, il·lustrador i artista conceptual l'han situat com un dels màxims exponents de la nova generació d'artistes pop a Europa. Ha sabut utilitzar la seva posició com artista reconegut per a criticar el creixent mercat de l'art realitzant accions i perfomances reivindicatives que li van valer ser expulsat d'una fira d'art alemanya. Jim Avignon es defineix com un cronista i empra la música i la pintura per a explicar històries, traslladar realitats que de vegades són complexes i que el descriu irònicament sota les coordenades estètiques i el color dels dibuixos animats.

[bio] Txarly Brown dissenyador gràfic i musicòleg s'ha centrat a retratar a les llegendes vives de la rumba catalana entre les quals es troben Peret, Checho i José Amaya. Després de passar-se diversos anys investigant el fenòmen musical autòcton barceloní, la rumba, aquesta vegada Txarly ens sorprendrà amb una sèrie de retrats utilitzant tècniques pictòric grafitaires dels creadors del gènere.

Comentaris

Entrades populars