Jim Avignon & Txarly Brown a la Galeria Iguapop


Jim Avignon

La Galeria Iguapop de Barcelona presenta, fins el 16 de juny, l'exposició doble: Jim Avignon amb 'Wittgenstein‘s Wallet' i Txarly Brown amb '10% Txarly Brown'.

[bio] Jim Avignon, de formació autodidacta, la seva trajectòria com a pintor, il·lustrador i artista conceptual l'han situat com un dels màxims exponents de la nova generació d'artistes pop a Europa. Ha sabut utilitzar la seva posició com artista reconegut per a criticar el creixent mercat de l'art realitzant accions i perfomances reivindicatives que li van valer ser expulsat d'una fira d'art alemanya. Jim Avignon es defineix com un cronista i empra la música i la pintura per a explicar històries, traslladar realitats que de vegades són complexes i que el descriu irònicament sota les coordenades estètiques i el color dels dibuixos animats.

[bio] Txarly Brown dissenyador gràfic i musicòleg s'ha centrat a retratar a les llegendes vives de la rumba catalana entre les quals es troben Peret, Checho i José Amaya. Després de passar-se diversos anys investigant el fenòmen musical autòcton barceloní, la rumba, aquesta vegada Txarly ens sorprendrà amb una sèrie de retrats utilitzant tècniques pictòric grafitaires dels creadors del gènere.

Entrades populars