L'èxit del DiBa'07


El Digital Barcelona Film Festival (DiBa) tanca la seva tercera edició amb un increment notable de públic: 15.000 espectadors -5.000 més que l'any passat- en els quatre dies d'exhibició de cinema digital que ofereix el DiBa. Aquesta xifra ha estat valorada molt positivament pels organitzadors, que treballen perquè el cinema digital es vagi consolidant com a nou suport cinematogràfic.

En l'apartat de pel·lícules a competició, en el qual han concursat cinc films, el jurat ha premiat el llargmetratge argentí Glue, d'Alexis do Santos, en tres de les quatre categories que engloba la secció DiBa Screen. Aquestes categories són millor pel·lícula, millor direcció, millor actor (Nahuel Pérez Viscayart) i premi del jurat jove, format per deu alumnes d'escoles de cine de Barcelona.

Silence is Golden, de Chris Sephard, ha estat escollit com a millor curtmetratge d'aquesta edició, mentre que Requiem ha estat votat com a millor videoclip.

El jurat estava format per Judith Colell, directora de cine i professora de la Universitat Pompeu Fabra, l'actor Santi Millán i la crítica de cine Desirée de Fez.

Les pel·lícules s'han pogut veure tant al cinema Alexandra com al vaixell Naumon que té la Fura dels Baus atracat al port de Barcelona, i també al centre cívic Pati Llimona.

Entrades populars