Vic, sisena meravella de Catalunya

El centre històric de Vic ha estat escollit per votació popular la sisena meravella de Catalunya. El conjunt monumental de la capital osonenca ha aconseguit el 28% del total dels vots emesos pels ciutadans. De les 14 propostes de la Catalunya Central, corresponents a les comarques de l'Anoia, el Bages, el Berguedà, Osona i el Solsonès, el monestir de Sant Benet de Bages amb el 26% dels vots i el Castell de Cardona amb un 19% han seguit a la proposta guanyadora que se l'ha endut el centre històric de la ciutat de Vic.

Fins diumenge que ve es pot votar per escollir la setena meravella que correpondrà a l'àrea Girona-Rosselló i que haurà de sortir de les 19 propostes corresponents a les comarques de l'Alt Empordà, el Baix Empordà, la Garrotxa, el Gironès, el Pla de l'Estany, el Ripollès, el Rosselló i la Selva. Per saber com fer-ho visiteu http://ccc.cat/

Aquesta iniciativa, promoguda per l'organització Capital de la Cultura Catalana i Catalunya Ràdio, ha fet meravelles del patrimoni cultural català, La Seu Vella de Lleida, el conjunt arqueològic de Tàrraco, el monestir de Sant Miquel de Cuixà, la Sagrada Família de Barcelona i el Celler Cooperatiu de Gandesa.

Entrades populars