XV Biennal d'Art Contemporani Català a MolletLa XV Biennal d'Art Contemporani Català s'exposa al Centre Cultural La Marineta de Mollet del Vallès fins al 22 de juny. L'any 1977, en un moment de recuperació de les llibertats nacionals, naixia, com a acte adherit al Congrés de Cultura Catalana, la primera edició d'aquesta Biennal que arriba ara a la quinzena edició amb els mateixos objectius inicials d'estimular i promoure la creativitat dels joves artistes residents a Catalunya i Andorra que no hagin superat els 35 anys i que demostrin posseir valors plàstics innovadors.

La Biennal d'Art Contemporani Català està organitzada conjuntament pel Museu de Sant Cugat i Canals-Galeria d'Art de la mateixa ciutat i segueix un camí itinerant que va començar a Sant Cugat, ha passat per Cambrils, Encamp, Rubí, Lleida i Sant Feliu de Llobregat, és ara a Mollet del Vallès, i anirà després per Sant Joan de les Abadesses, Sitges, Vic, i Barcelona, on acabarà el seu recorregut.

Al Centre Cultural La Marineta de Mollet del Vallès es poden veure les obres dels 11 joves artistes seleccionats: Josep Oriol Arisa, Ramon Brichs, Antonio Felices, Daniel Jacoby, Tjasa Kancler, Marc Navarro, Òscar Patilla, Màrius Pes, Lis K. Beu-me-la, Farisea Posa i Esther Ribot, en un conjunt plàstic divers que apunta cap a l'espiritualitat de l'ésser humà a partir de tècniques diferents amb una aposta clara per les noves tecnologies.

Comentaris

Entrades populars