4t Concurs de Cartells: Fira de Calella



La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Calella convoca el 4t Concurs de Cartells per a la 27a Fira de Calella i l’Alt Maresme, que tindrà lloc a Calella entre els dies 21 i 24 de setembre de 2007. Podeu consultar les bases completes clicant aquí.

La participació és oberta a qualsevol professional o artista novell major de 16 anys. La temàtica del cartell és lliure. Tanmateix, es recorda als participants que enguany se celebra un monogràfic dedicat a Àsia. El període de presentació dels cartells s’inicia l’1 de juny de 2007 i finalitza el 5 de juliol de 2007 a les 14.00 hores.

Els participants han de presentar els cartells en mida 45 x 65 cm i en posició vertical, sobre suport rígid. Tanmateix, el guanyador haurà de lliurar una còpia del cartell en suport informàtic (amb tots els fitxers necessaris per a l’obtenció dels fotolits i els originals de les imatges digitalitzades en qualsevol format compatible), per a que l’organització pugui reproduir-lo mitjançant quadricromia en impressió offset i/o digital.

La decisió del jurat serà inapel·lable i es farà pública durant la primera quinzena del mes de juliol de 2007. El guanyador obtindrà un DIPLOMA acreditatiu i un premi atorgat per Ràdio Calella TV, SL, amb una dotació econòmica de 900 €, per a la confecció del cartell.

Entrades populars