LIV, Laboratori d'Investigació Visual


Ahir es va presentar en societat el Laboratori d'Investigació Visual - LIV, nova plataforma artística de Barcelona que té com a objectiu impulsar diversos projectes en el món de la creació visual:

<Organització i producció d'exposicions i esdeveniments>
<Promoció dels artistes associats>
<Programa d'intercanvi cultural>
<Edicions LIV>
<Venda d'Obres>

La presentació va tenir lloc al local de l'Associació cultural Mau Mau del Poble Sec. Es dona el cas que alguns dels impulsors del projecte són artistes vinculats a l'antiga fàbrica Mina, que era un centre de producció artística de primer ordre. En ser enderrocada, alguns dels membres de Mina, després de la diàspora, van anar a parar al Poble Sec, on ara impulsen aquesta nova proposta tan interessant.

L'acte de presentació, amb nombrosa assistència de públic, va tenir lloc ahir, nit del divendres 22, al local de l'Associació Cultural Mau mau del Poble Sec de Barcelona, i va estar amanida per diverses actuacions i projeccions ( Gustavo Mollo: Instalación Bombix Mori (Crisálida), Jess Stephens: Instalación Knit4peace/Warmguns, Francisco Nepo: Escultura Un pelo en la sopa, Frau Schultzen: Video Beasts in love, Noemi Sjober: Video Teherán, Mongolia,
X-Y Mutación: Performance Las Bestias. )

Tot fa pensar que el projecte tindrà l'éxit que es mereix. Des de l'Art Neutre? els ho desitgem sincerament i els donem la benvinguda. Art Neutre? anirà informant els seus lectors de tots els actes que organitzarà el Liv.

Web del Laboratori d'Investigació Visual - LIV:
http://www.artliv.org

Contacte: info@artliv.org / Asociación LIV / c/ Tapioles, 30 Tda. 2 / 08004 Barcelona

.

Entrades populars