Benet Sarsanedas a 'El Quatre' de Granollers

La pintura de Benet Sarsanedas és contundent. Amb una pinzellada de traç ampli i de colors ben fixats reprodueix els cels de l’alba o de la posta i pobles, ciutats o boscos amagats.

Podeu deleitar-vos amb la seva obra a l'exposició organitzada a la Sala El Quatre de Granollers, C/ Santa Esperança, 4. Del 25 de maig al 13 de juny

[bio] Benet Sarsanedas, nascut a Rupit l'any 1942. Als quinze anys comença la seva formació a l´Ateneu de Girona, amb les primeres classes de dibuix i els primers paisatges a l´oli. A la Dècada dels seixanta munta un estudi al carrer de la Palla de Barcelona i entra en contacte amb l´ambient artístic de avantguardista d'aquesta ciutat. Va regularment al Cercle Artístic de Sant Lluc, on perfecciona la seva tècnica del dibuix, especialment el nu.

A partir de 1970 viu moltes temporades a Paris. Visita museus i galeries i pinta olis i gouaches del Sena, el Barri Llatí, Montparnasse. El 1978 segueix un curs de pintura al fresc a l'Escola Internacional de Pintura Mural de Sant Cugat de Vallés. Els seus viatges i estades a l'Empordar, Castella, el Maestrat, Astúries, les Alpujarras, i a Anglaterra, Itàlia, Holanda, Noruega, Txecoslovàquia, Rússia, Amèrica, la Xina, el Marroc marcaran la seva obra posterior. En 1974 exposa per primera vegada a Barcelona, a la Sala Jaimes. Des d´aleshores ha exposat constantment tant individualment com en mostres col·lectives, a casa nostra i a l´extranger.

Entrades populars