Dues artistes nòrdiques a Olokuti


Una de les fotografies d'Erika Svensson que podreu veure a l'exposició.

Art Neutre? us convida a la inauguració de l'exposició de l'obra de dues artistes del nord d'Europa que per primera vegada exposen a Barcelona, Erika Svensson (fotografia) i Nadia Berg (dibuix), que tindrà lloc aquest dijous dia 14 a les 19,30 h. al Centre cultural Olokuti, (antiga GOA) del carrer Astúries 36-38 de Barcelona (Gràcia). La mostra romandrà activa i oberta al públic fins el 12 de juliol. Els comissaris de l'exposició són Emma Giné i Daniel Solano. L'entrada és gratuïta.

[bio] Erika Svensson és un dels nous talents de la fotografia sueca. L'obra de l'Erika és d'una qualitat i una sensibilitat extraordinàries. Les seves fotografies són vaporoses, boiroses i en certa manera oníriques. Els seus retrats són d'una força colpidora que en molts casos recorden antigues pintures d'autors del nord d'Europa. L'Erika Svensson és nascuda a Vange, Uppsala, (Suècia) l'any 1981.



[bio] Nadia Berg
Nascuda a Copenhagen, aquesta creadora gràfica danesa sorprèn per l'espontaneïtat conceptual dels seus dibuixos i pel detallisme del traç i la complexitat de les seves composicions. Temporalment ha estat resident a Barcelona i aquesta és la darrera oportunitat que teniu de veure la seva obra. Podeu visitar la seva web, clicant aquí.

-Exposició: Erika Svensson (fotografia) i Nadia Berg (dibuix)
-Lloc: Olokuti (Antiga Goa) - c/ Astúries 36-38 - Barcelona (Gràcia)
-Durada: Del 14 de juny al 12 de juliol.
-Entrada Gratuita
.

Entrades populars