Els premis de la Fundació Pilar i Joan Miró #premis #bequesLa Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca, seguint la voluntat dels seus fundadors, vol promoure i difondre els valors creatius contemporanis, ajudar les joves generacions d’artistes en la seva formació i impulsar-los en el seu compromís d’innovació i recerca de nous camins de creació.

Així mateix, desitja promoure treballs d’investigació sobre la vida i l’obra de Joan Miró, així com el seu context artisticocultural, especialment en la seva fecunda estada a Mallorca. També vol col·laborar en el reconeixement del seu exemple creatiu i vital a través de programes i projectes educatius que apropin l’art contemporani a la societat.

Per tot això, la Fundació convoca el Premi Pilar Juncosa i Sotheby’s, el Premi Pilar Juncosa a la Innovació i les Beques Pilar Juncosa, com un eficaç instrument per assolir aquests objectius i connectar les propostes amb la sensibilitat contemporània dins l’àmbit nacional i internacional. L'entrega d'obres és fins el 31 de juliol.

Entrades populars