Inici amb éxit del Gaudí Centre de Reus



Prop de 700 persones ja s'han apuntat fins ara a la jornada de portes obertes del Gaudí Centre de dilluns a Reus (Baix Camp), dia en el qual obre les portes aquest espai dedicat al modernisme. Des de l'organització es considera un "èxit" aquesta xifra i suposa també que els grups de tarda estiguin plens.

Organitzaran visites concertades gratuïtes cada mitja hora en grups de 50 persones. L'obertura es fa coincidint amb el 155 aniversari del naixement de Gaudí. L'èxit de la convocatòria fa que només restin places per a les 10, les 12 i les 12.30 hores. El telèfon per concertar-les estarà obert fins al diumenge a les 14 hores. Coincidint amb la inauguració del centre s'encendrà per primera vegada el rètol lluminós amb la firma de Gaudí que hi ha a la façana i que canvia de colors. El rètol estarà encès entre les 20 i les 24 hores a l'estiu. La resta de mesos serà entre les 18 i les 22 hores.

El Gaudí Centre es podrà visitar amb entrada a partir del dia 26 de juny. Es tracta d'un espai de 1.200 metres quadrats, equipat amb moderna tecnologia audiovisual, al servei d'un projecte expositiu que revela aspectes poc coneguts de la vida de Gaudí i alguns dels enigmes de la seva obra. El projecte ha anat a càrrec de l'equip encapçalat per l'arquitecte japonès Toshiaki Tange, director d'Arata Isozaki i Associats Espanya, i Joan Sibina, responsable del projecte museogràfic de diverses àrees del Cosmocaixa.


Entrades populars