'Morfologies gregàries' de Marta Pruna a Agramunt


L'Espai Guinovart d'Agramunt presenta fins al 15 de juliol l'exposició "Morfologies gregàries"de Marta Pruna.

L'artista, quan va visitar per primera vegada aquest Espai Guinovart, va decidir començar a col.leccionar diversos elements de la natura per estudiar-ne les seves possibilitats expressives i plàstiques amb la intenció d'incorporar-los al procés creatiu i potser arribar a exposar-los algun dia en aquest espai.

El dia ha arribat i la Marta exposa ara una sèrie de "Metacrilats" com a complement a la seva exposició escultòrica "Morfologies gregàries" a l'Espai Guinovart, mostrant diversos objectes recollits a les Garrigues de Cervià, on l'artista viu instal.lada des de l'any 2001, reubicats en compartiments estancs que serveixen per atrapar el temps i fixar miraculosament un instant de la vida.

Aquest és també el petit homenatge que fa la Marta a Josep Guinovart pel seu interès sobradament demostrat per incorporar el paisatge i la natura en la seva pròpia obra, i per viure també habitualment en espais oberts en contacte directe amb la natura. L'exposició s'estructura a l'entorn d'una peça central, el grup d'Escacs, que ens acosta al joc, al risc i per tant a la llibertat, amb el color blanc de la llum que unifica tot el conjunt.

Entrades populars