Concurs Art Jove a les Terres de l’Ebre



Una de les fotografies de Rosa Curto, guanyadora de l'edició de l'any passat


La Secretaria de Joventut
convoca una nova edició del concurs Art Jove a les Terres de l’Ebre, adreçada a joves residents a aquesta demarcació, menors de 30 anys. Els projectes artístics es poden presentar fins al 7 de setembre en qualsevol modalitat i la temàtica és lliure. El premi consisteix en una dotació econòmica de 500 euros a càrrec de Caixa Tarragona, i la possibilitat d’exposar a les Terres de l’Ebre i a Barcelona. Tant l’obra guanyadora com les finalistes es podran veure a una exposició col•lectiva a les Terres de l’Ebre, i s’editarà un catàleg digital.
.......................................

-A qui s’adreça aquest concurs?
A persones físiques joves residents a les Terres de l’Ebre, menors de 30 anys al llarg de la convocatòria.

-Quins tipus de projectes es premien? Els projectes artístics presentats en qualsevol modalitat i de temàtica lliure.

-Quin és el premi de les obres guanyadores? L'obra guanyadora tindrà una dotació econòmica de 500€. A més, el guanyador/a exposarà el seu treball en diverses sales de Terres de l'Ebre i Barcelona. D'aquestes exposicions se n'editarà un catàleg amb les obres de l'autor/a guanyador/a del concurs. Posteriorment, prèvia selecció per part del jurat de les obres presentades pels autors, es farpa una exposició col·lectiva que itinerarà a Terres de l'Ebres. D'aquesta exposició col·lectiva s'editarà un catàleg en format digital (CD).

-Quins compromisos adquireixen les persones seleccionades? L'autor/a autoritza la utilització de les obres tant per a exposició i publicació com per a les necessitats de difusió pròpies del certamen.

-Quina documentació s’ha de presentar? Full de sol·licitud Fotocòpia del DNI o document acreditatiu de residència a Terres de l'Ebre Breu currículum artístic Un dossier, preferentment en format digital (CD), amb les fotografies de les obres que l'autor/a presenta al concurs. Les fotografies han de tenir una resolució mínima de 300ppp i s'han de presentar en format TIFF o JPA. A cada obra hi ha de constar la data de realització, el títol, la tècnica emprada i el preu. Les obres que es presenten al concurs hauran de ser inèdites i haver estat exposades ni presentades.

-On hem de presentar aquesta documentació? Preferiblement, a la Coordinació Terretorial de Terres de l'Ebre.A qualsevol de les coordinacions territorials de joventutA qualsevol registre oficial de la Generalitat de Catalunya

-Fins quan es poden presentar els projectes? El termini per presentar la sol•licitud fins el 7 de setembre de 2007

-Quins criteris s’apliquen per avaluar les obres? Els criteris que es tindran en compte a l’hora d’avaluar les obres i decidir les persones seleccionades i el/la guanyador/a són:
• L’originalitat de la proposta del projecte presentat
• La qualitat i dificultat tècnica de les obres

-On podem trobar més informació? A la seu de la Secretaria de Joventut i a les Coordinacions Territorials.

Entrades populars