L'art venecià del segle XVIII a La Pedrera



La Pedrera de Barcelona dedicarà una exposició als grans artistes de la Venècia del segle XVIII en una mostra que reunirà 127 obres entre pintures, dibuixos, gravats, escultures i llibres i que es podrà veure del 22 d'octubre del 2007 al 27 de gener del 2008.

Documentar l'art del segle XVIII a Venècia és molt més que resseguir la creació artística d'una ciutat, ja que, justament, proporciona una visió de l'art venecià durant un període en el qual la ciutat va tornar a ser considerada com un focus irradiador de tendències.

A partir de l'estat actual de les investigacions historiogràfiques, l'exposició oferirà els trets fonamentals de la pintura veneciana i les seves aportacions i influències en l'art europeu del segle XVIII, i alhora posa de manifest la importància de la ciència artística de la ciutat de la llacuna, malgrat la caiguda de la República.

L'exposició mostra una imatge global del prestigi de Venècia a l'Europa moderna, amb 43 olis, 21 dibuixos, 31 gravats, sis escultures i 26 llibres.

Entrades populars