Les aquarel·les de Fermí Carré a Tarragona


Obra "Moll de Costa" de Fermí Carré

A Marina Puerto Tarraco, (Moll de Costa, Tarragona), s'inaugura l'exposició d'aquarel·les de Fermí Carré "Tots els carrers de la Part Alta de Tarragona", una mostra ambiciosa que compta amb més d'un centenar de pintures, entre les quals Carré ha plasmat carrers, carrerons, passatges i places del nucli antic. Una exposició ambiciosa i única, ja que cap artista, fins a ara, ha recollit en una mateixa obra totes els carrers de la Part Alta.

Entre les característiques de Carré cal destacar l'esforçat i cuidadíssim treball del detall al costat del predomini de la llum i el color propis de la Costa Daurada. Símbols i elements propers, d'enorme realisme, recognoscibles fins a límits insospitats, integren una exposició necessària, que permetrà gaudir de l'art des d'un punt de vista local i pròxim, tan propi en l'obra de Fermí Carré.

La mostra es podrà visitar fins al pròxim 15 de setembre.

[bio] Fermí Carré (Vinaixa, 1943) va destacar des de molt jove en el món de la pintura. Després d'un pas fugaç per l'Escola d'Art, de la Diputació de Tarragona, va cursar estudis d'Arts Gràfiques a la Universitat Laboral i va exposar, per primera vegada, als 23 anys, una col·lecció d'olis de la ciutat. Després de treballar en el Diari de Tarragona, es va traslladar a Barcelona, on es va dedicar a la il·lustració i creativitat publicitària, creant el seu propi estudi de disseny gràfic. L'any 1977 va tornar a exposar i ho va fer a Altafulla, amb una sèrie d'aquarel·les. Des de llavors no ha deixat de pintar i exposar en els diversos municipis del Camp. / Diario de Tarragona

/

Entrades populars