'Colors de viatges' a La Galeria de Sant Cugat



La GaLeRia de Sant Cugat del Vallès comença aquesta nova temporada 2007/2008 amb una exposició col.lectiva titulada "Colors de viatges", que podeu contemplar lliurement fins a finals de setembre.

La connexió entre el viatge i els artistes plàstics ha estat sempre especialment significativa i s'ha manifestat a la pràctica de maneres molts diverses al llarg del temps, tant perquè hi ha molts artistes que efectivament viatgen per trobar nous estímuls a la seva creativitat, com perquè el concepte de viatge sempre s'associa al propi camí creatiu de l'artista, tot i que físicament no s'hagi mogut mai del seu petit espai de treball. Viatges físics reals i viatges mentals imaginaris que serveixen també com a punts de partença dels nous viatges que podem fer nosaltres com a espectadors si les imatges que veiem ens resulten prou estimulants.

En el cas de La GaLeRia de Sant Cugat aquest viatge el podrem fer contemplant una vintena d'obres d'estils, formats i tècniques molt diverses, d'artistes que ja sumen uns quants quilòmetres a l'esquena i una bona quantitat de mirades als seus ulls, com Arranz Bravo, Josep i Ramon Moscardó, Raimon Sunyer i Jordi Pintó, entre d'altres.

Entrades populars