Convocatoria d'intercanvi. Concurs d'adjudicació'07


Can Xalant, Centre de Creació i Pensament Contemporani de Mataró i el Centre Kër Thiossane a Dakar a través de l'Oficina de Cooperació Espanyola a Dakar de l'Ambaixada d'Espanya a Dakar, convoquen el concurs de selecció per a l'artista que accedirà a la residència d'intercanvi entre els dos centres.

La participació en aquest concurs estarà oberta a tots els artistes visuals residents a Espanya.

L'artista seleccionat/da romandrà al Senegal durant un mes i mig: del 9 de novembre al 23 de desembre de 2007.

La selecció de l'artista serà realitzada pel Consell de Direcció de Can Xalant format per: Domènec (artista visual), Cristina Riera (gestora cultural), Xavier Arenós (artista visual), David Casacuberta (artista multimèdia), Pilar Bonet (crítica i comisaria d'exposicions), Gisel Noé (tècnica d'arts plàstiques de l'Ajuntament de Mataró), Delícia Burset (coordinadora d'activitats de Can Xalant) i Pep Dardanya (director de Can Xalant).

El termini de presentació finalitzarà el 5 d'octubre de 2007 a les 20h. És imprescindible notificar la tramesa a: comunicacio@canxalant.es

El projecte d'intercanvi s'inscriu en el marc de col·laboració amb el Centre Kër-Thiossane de Dakar i es tindrà en compte el coneixement del francès per part de l'artista.

Més informació

Can Xalant
Centre de Creació i Pensament Contemporani
C. de Francesc Layret, 75.
08302 Mataró. Barcelona
Tel. 93 741 22 91
Fax 93 741 22 93
info@canxalant.es
www.canxalant.org

Entrades populars