Festival Àsia 2007



Casa Àsia celebrarà la 6a edició del Festival Àsia a Barcelona entre el 12 i el 16 de setembre i fins al 24 de setembre a Vic, Banyoles, La Roca del Vallès i Calella. Durant aquests dies, Barcelona es transformarà en una bulliciosa capital asiàtica on explorar la cultura, les arts i les formes de vida d'Àsia, un dels continents més rics, plurals i diversos en les seves manifestacions culturals. Estils com l'òpera o les músiques tradicionals i avantguardistes, com la indietrònica o la performance, vertebraran un programa protagonitzat pel país convidat d'aquesta edició: Corea del Sud.

Entre el dimecres 12 i el diumenge 16 de setembre es presentarà a Barcelona una intensa programació de concerts, espectacles, projeccions cinematogràfiques, video-performances, animació 3D, gastronomia, contes, tallers, demostracions, ludoteca i fins i tot una guarderia, orientada a un públic familiar. Durant aquests dies, es desplegarà una programació oberta a tots els públics que reforçarà els ponts de diàleg intercultural entre Orient i Occident. En definitiva, una programació àmplia i polièdrica per a experimentar les sensacions, sons i imatges de la cultura asiàtica tradicional i contemporània.

Al llarg dels últims anys, aquesta mostra de cultura asiàtica, organitzada per Casa Àsia i produïda per Mom Produccions, ha anat consolidant la seva personalitat amb un programa multidisciplinar obert a la participació de tots els entusiastes d'Àsia, mitjançant una variada programació d'actes, concerts i espectacles, així com activitats gratuïtes en el Mercat dels Flors, recinte principal del Festival. En aquesta ocasió, el Festival amplia el mapa d'ubicacions dels espectacles programats a Barcelona a altres localitats de Catalunya com Vic, Banyoles, La Roca del Vallès i Calella.

Tota la informació del Festival es pot consultar a: http://www.festivalasia.es

Entrades populars