'Fora d'equilibri', ciència, art i el pensament


El Palau de la Música Catalana acollirà una trobada internacional, que tindrà lloc del 5 al 7 de setembre, sobre les fronteres de la ciència, l'art i el pensament en 'Fora d'equilibri', que planteja el paper de la inestabilitat i la transformació del món contemporani. Podeu consultar el programa clicant aquí.

La inauguració anirà a càrrec del professor de Física i director del Center for Polymer Studies a la Boston University, H. Eugene Stanley, i anirà acompanyat de l'artista Eugènia Balcells i l'arquitecte Enric Ruiz-Geli.

Els dies 6 i 7 de setembre seguiran tres sessions d'intervencions teòriques i artístiques sota tres enunciats: 'Homo ecologicus', 'Viure el canvi' i 'Artistes en el laboratori'.

'Homo ecologicus' plantejarà si és possible preservar la diversitat davant de la pressió que exerceix l'espècie humana sobre el paisatge, l'atmosfera, i fins i tot la cadena alimentària.

La sessió s'obrirà amb la interpretació artística de Pere Noguera, seguida de les intervencions de l'escriptor Martí Domínguez i el director del Laboratori de Genètica Molecular Vegetal CSIC-IRTA, Pere Puigdomènech.

Sessió inaugural: 5 de setembre, 18.30h.
Noves fronteres de la Ciència, l'art i el pensament.
  • Dates: 5, 6 i 7 de setembre de 2007

Lloc: Sala Petit Palau. Palau de la Música Catalana. C/ Palau de la Música, 6-8. Barcelona

Inscripcions gratuïtes i informació: ciencia.cultura@gencat.net.

Entrades populars