Guinovart a Vilafranca del Penedès



Josep Guinovart és present a Vilafranca del Penedès per partida doble, perquè mostra les seves obres simultàniament a dos espais expositius, la Galeria Palma XII i el Museu de les Cultures del Vi de Catalunya (Vinseum).

A la Galeria Palma XII, Guinovart hi fa la seva tercera exposició individual, en aquest cas d'acord amb el títol "Guinovart als 80-07", que indica la voluntat de l'artista de celebrar, treballant com ell fa habitualment, els seus 80 anys, amb una selecció d'obres fetes al llarg del 2007, algunes d'elles pensades especialment per a l'espai expositiu de la Palma XII, amb les seves reflexions plàstiques habituals sobre una vida quotidiana que ell sap traduir sobre la tela amb textures i colors de terra i de mar d'intensa expressivitat.

És la mateixa manera de fer que demostra l'artista a l'exposició "El vi, ferment de tardor, sempre és primavera. Xavier Nogués i Josep Guinovart es retroben a Vinseum" al Museu de les Cultures del Vi de Catalunya, amb la seva obra inèdita inspirada en el món del vi, tot evocant l'obra de l'artista noucentista Xavier Nogués.

Entrades populars