Nova programació de l'Associació Art Barcelona


Obra "Petit Parisien", de Willy Ronis

L'artista tarragoní Joaquín Chancho i el fotògraf Willy Ronis són alguns dels protagonistes de la temporada de les galeries d'art de Barcelona englobades a l'Associació Art Barcelona, que aquesta nit estrenen la seva programació.

L'Associació Art Barcelona està formada per 22 galeries entre les quals es troben la Joan Gaspar, la Kowasa Gallery, Sendera, Llucià Homs, Carles Taché, Eude, Maeght, Trama, Masart Galeria i Joan Prats, entre d'altres.

Joaquín Chancho serà un dels protagonistes d'aquest començament de la temporada de les galeries de Barcelona, ja que les galeries Sendera, Sendera-Espai 2Nou2 i Eude li dediquen una exposició. En aquest homenatge a la figura de Chancho, Sendera presentarà pintures i obres sobre paper, mentre que Eude la dedicarà als seus gravats. La seu central de la Kutxa a Barcelona s'hi afegeix amb teles de grans dimensions. L'altre gran protagonista de l'inici de la temporada de les galeries de l'Associació Art Barcelona serà el fotògraf Willy Ronis, de qui la Kowasa Gallery presentarà una exposició retrospectiva amb instantànies de 1934 a 1991.

La galeria Joan Prats obre temporada amb l'obra més recent d'Antoni Muntadas, la Llucià Homs amb Javier Arce, Hartmann amb el fotògraf Gilbert Garcin i l'escultor Lluís Blanc, Trama amb l'artista mallorquí Joan Costa i la René Metras amb una col·lectiva dels anys 60. L'Associació Art Barcelona presenta aquesta temporada com a novetat la creació d'un portal dedicat a la promoció de l'activitat artística a Barcelona, www.artbarcelona.es.

Entrades populars