Vilafranca Contemporània 2007


Arturo Aguiar, "Podria ser yo", 2007

Fins al 27 d'octubre teniu temps d'acostar-vos a la capital de l'Alt Penedès i veure l'exposició Vilafranca Contemporània 2007 que reuneix l'obra dels 15 artistes que vertebren l'oferta de la galeria i que durant aquest any viatjaran per diverses ciutats com ara Berlín, València, Lisboa, Buenos Aires i Miami.

Vilafranca Contemporània introdueix cinc artistes nous en el seu catàleg que inclou des de dibuixos fins a figures elaborades a base de ninots. Però, sobretot, és la fotografia el suport que impera a la selecció feta per la galeria Sicart. Trobem, doncs, les misterioses imatges d'Atturo Aguiar, els espais inquietants copsats per Marta Espinach, els estats anímics que plasmen les instantànies de Gisela Ràfols o les fotografies preses per Soraya Vasconcelos que crea i desconstrueix la imatge.

També s'hi poden contemplar pintures dels argentins Florence Vaisberg i Juanbeccarvarela amb els seus espais opressors, així com les reconstruccions del cos que fa Eulàlia Valldosera a tintes sobre paper.

Entrades populars