ArtFutura 07, torna l'art més tecnológic



La divuitena edició d'ArtFutura aterra a onze ciutats entre el 25 i el 28 d'octubre, amb un extens programa que explora els projectes més importants sorgits en l'últim any en el panorama internacional dels nous mitjans, el disseny d'interacció, els videojocs i l'animació digital.

El Mercat de les Flors de Barcelona, la seu general del festival a Catalunya, acollirà quatre intensos dies de presentacions especials, conferències, tallers, instal·lacions interactives, exposicions i actuacions en directe.

Simultàniament, en museus i centres culturals d'altres 10 ciutats fa parada el Circuit Futura, amb l'ampli programa audiovisual del festival i en algunes seus la retransmissió en directe del programa de conferències de Barcelona.

ArtFutura dedicarà la primera tarda de la seva programació a plantejar una discussió especulativa sobre la Web que ve amb pensadors, tecnólegs i emprenedors de l'economia digital. Destaca de manera especial la participació de Daniel Limitin, fundador i cap de comunitat del cèlebre món virtual Second Life, el més proper que aquest món té a un responsable polític. Tan celebrat mediàticament com malentès, Second Life s'ha convertit en la més reeixida encarnació de la idea de la Xarxa com un espai immersiu tridimensional.

Si voleu més informació sobre ArtFutura: http://www.artfutura.org

.

Entrades populars