Doble exposició de Paquita Viladrich



Aquesta tardor la pintora Paquita Viladrich ens presenta la seva obra en una doble exposició al barri de El Farró de Sant Gervasi. A La Coqueria del carrer Saragossa podrem apreciar del 15 d'octubre fins al 3 de desembre obra en petit format, olis i gravats, de temàtica variada i a l'Espai cultural francolí, seu de teresarius: promotors d'art, gaudirem d'una selecció d'obra de format mitjà i gran.

L'obra de la Paquita és intimista, amb un accentuat sentit del lluminós. La realitat és la base sobre la que estructura i desenvolupa el seu sentit del color per crear un món propi que transpira naturalitat i deixa empremta de la seva sensibilitat pictòrica. Una pintura bella, rica en detalls, sumptuosa en tons, on el dibuix, omnipresent per la seva qualitat, sosté l'estructura de la seva obra. L'obra de Viladrich-Giné ens agrada a més de per tot això pel fet que transforma objectes del mon quotidià en poesia, ella els pinta i els omple de màgia fins a exalçar-los per convertir-los en Art en majúscules

Aquest afecte traspassa la tela i ens envolta. Les seves exposicions, com ella mateixa, ens fan sentir sempre 'a casa'. On tot és conegut, tranquil, a la mesura, gastat per l'ús i el temps... I tanmateix on desitgem tornar després d'un llarg dia. Tot a la seva obra, ben realitzat, s'assenta sobre l'harmonia global, sobre els jocs serens d'ombres i llums. Impera l'equilibri, la serenitat i la sensibilitat creadora, assolint una resolució intensament pictòrica.

________

Inauguració: dimecres 17 d'octubre del 2007 a les 19 hores

Espai cultural francolí
C/Francolí 13-15 principal, 08006 Barcelona
Dates: 17 a 31 d'octubre
Horari: Dilluns a Divendres de 10 a 14h i de 16 a 19h

La Coqueria
Saragossa 66, Barcelona
Dates: 15 d'octubre al 3 de desembre
Horari: dilluns a dissabte de 9 a 16h i de 20 a 24h.


Entrades populars