Jordi Altarriba i Domingo Beltrán a la TrébolUna de les obres de Jordi Altarriba que figuren a la mostra.


Trébol Bcn Art, Galeria d'Art i Taller de Fotografia, inaugura l'exposició de Jordi Altarriba i Domingo Beltrán, dijous vinent, dia 25 d'octubre, a partir de les 20.00 h., a Av. Marquès de Comillas, 13 del Poble Espanyol de Barcelona.

L'exposició romandrà fins el dijous 22 de novembre del 2007, de dilluns a divendres de 11.00 h. a 14.00 h. i de 16.00 h. a 19.00 h., Prèvia reserva telefònica. És possible organitzar visites en cap de setmana, també mitjançant petició prèvia.

[bio] Jordi Altarriba Vilarasau és fill de pintor. Treballa com a il·lustrador gairebé des que té ús de raó. Ha publicat tot tipus d’il·lustracions i en multitud de tècniques, des del “christmes” al còmic pornogràfic, passant per portades de revista, il·lustració tècnica, llibres, murals, etc. Actualment segueix practicant aquesta faceta i també treballa de professor a l’Escola d’Arts i Oficis de Terrassa; deixant de banda que, ocasionalment, també exerceix de retratista per encàrrec. Des de sempre el seu objectiu ha estat la pintura experimental, però ha esperat fins ara per fer aquesta exposició al nostre espai, per tal d’estar segur que els seus recursos tècnics es troben a l’alçada d’allò que desitja expressar.

[bio] Domingo Beltrán, argentí nascut a Tucumán, però també ciutadà d’Itàlia i Espanya, exposa per segona vegada a la nostra galeria. Els que van tenir el privilegi de contemplar la seva obra al temps que començàvem la nostra trajectòria expositiva, segurament no es voldràn perdre la seva evolució al llarg d’aquests darrers tres anys. I Deu n’hi dó si la ha hagut.

Les seves conegudes imatges cenitals i d’estranyes perspectives sobre tangos, mercats i festes populars, han donat pas a un tracte pictòric completament desprovist d’elements barrocs, derivant cap a un concepte de materialitat que converteix la tela en escultura. Una obra a meitat de camí entre dues disciplines que recrea a la perfecció el nostre trànsit, de vegades cansat, de vegades perillós, pel riu que es la vida.

Comentaris

  1. Veient les imatges que la galeria Trebol ens ha enviat amb la invitació, i consultant la website, queda clar que preparen novament, una exposició d'alt nivell. Conec la obra de Beltrán i tinc molta curiositat per veure de prop el que fa actualment. Molt curiós el que es pot veure ja de l'altre artista. Anims a tots i molta sort.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars