No hi ha volta de fullClaudi Puchades / Radiofonista cultural, crític d’art i artista plàstic

Permeteu-me que torni a ser protagonista pràctic del meu blog, el dia abans del meu retorn al món de l’art, amb la inauguració demà de la meva exposició a Olokuti, de la qual no n’havia parlat gaire fins ara que ja no hi ha volta de full.

Una exposició que podia ser com una mena de divertiment per a un home com jo que no s’hi dedica habitualment, però que finalment té tots els ingredients que ha de tenir i els complements que li donen finalment un cert to d’activitat seriosa i responsable, com si m’hi hagués dedicat tota la vida. Fins al punt d’haver fet també unes invitacions i una petita targeta personal, dissenyades pel meu fill Jesper, que trobareu a la vostra disposició a Olokuti, per si no en teniu prou amb aquest blog per comunicar-vos amb mi.

No tinc targetes personals des que vaig fer la primera comunió i ara, entre una cosa i l’altra, em sento com un infant amb sabates noves, tot i que, a la inauguració, em sembla que hi aniré amb les meves velles xiruques de sempre.Comentaris

Entrades populars