Perejaume rep el Premio Nacional de Arte Gráfico


L'artista de Sant Pol de Mar Perejaume ha rebut el Premio Nacional de Arte Gráfico 2007 per les seves aportacions i innovacions en aquesta matèria. Segons els membres del jurat, Perejaume ha estat reconegut per la seva ruptura dels límits de l'art gràfic, combinant mitjans i gèneres que abracen des de l'escriptura fins al paisatge. La Real Académia de las Bellas Artes espanyola també ha premiat la trajectòria de l'artista Eduardo Arroyo, per les diverses dècades dedicades a l'art gràfic. El Premi Nacional d'Art Gràfic està dotat amb 9.000 euros per a cadascun dels guardonats.

L'objectiu del guardó és difondre l'art gràfic en qualsevol de les seves manifestacions, reconèixer la tasca dels creadors i estimular la pràctica d'aquesta manifestació entre la comunitat artística.
El premi admet en igualtat de condicions totes les tècniques i processos de generació d'imatges múltiples, des del gravat o la litografia fins a les propostes visuals obtingudes amb tecnologies electrogràfiques i digitals.

Entrades populars