El Festival d'Art Contemporani BAC' 2007



El BAC'07, Festival d'Art Contemporani a Barcelona, fidel al seu compromís amb l'art emergent i transgressor, dedica la seva vuitena edició a la gran Babilònia contemporània.

BAC! BABYLON, es podrà veure del 26 de novembre al 20 de desembre de 2007 en diversos espais de Barcelona que donaran cabuda a propostes artístiques multidisciplinares. A través de murals, fotografies, vídeos i instal·lacions, els artistes exposaran les seves obres sobre el tema central d'aquesta edició, establint un paral·lelisme entre la gran diversitat de cultures que es van donar cita en l'antiga Babilònia i l'ens camaleònic de la ciutat contemporània.

La proposta central del BAC! es desenvolupa al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). Aquest any, l'exposició donarà èmfasi especial a la fotografia, el mural i el graffiti, aquestes últimes disciplines artístiques filles del carrer. La mostra, que s'inaugura avui, comptarà amb artistes de la talla de Michael Wolf, Mariana Vassileva, Peter Granser, Seb Janiak, Virgili Ferreira, Andreas Lang, Ai Kijima, César Pesquera, Víctor Castillo, Diva, Eduardo Infant i Delphine Delás.

Entrades populars