El Saló del Manga obre les portes




El Saló del Manga de Barcelona obre avui portes, fins diumenge, amb la previsió de batre el rècord de visitants i arribar a les 65.000 persones. Per això s'ha ampliat a tres recintes de l'Hospitalet: la Farga, amb 10.500 metres quadrats d'espai expositor; el Polisportiu Centre, on es fan concursos de karaoke i de disfresses ('cosplay'), actuacions i demostracions de cultura japonesa, i el Centre Cultural Barradas, que amb el seu auditori es destina a les projeccions de films 'anime'.Enguany hi ha tres exposicions: la dels treballs rebuts per al concurs del cartell del saló; la dedicada a Studio Kosen, format per les artistes madrilenyes Aurora García i Diana Fernández, i la del corrent 'nouvelle manga', en què es mostra els ponts entre la cultura europea i la japonesa.

Videojocs com Mass Effect, Lost Oddissey o Guitar Hero III no es perdran la cita del Saló del Manga, que enguany arriba a Barcelona repartit en 3 espais a l'Hospitalet per evitar els problemes de massificació. De l'1 al 4 de novembre els aficionat a aquest gènere no es poden perdre una cita obligada, on s'hi pot trobar tot tipus de material relacionat amb el Manga i, cada cop més, també amb la tecnologia.

De l’1 al 4 de Novembre es celebra la XIII edició del Saló del Manga. A diferència que els altres anys, i degut al gran creixement que ha tingut últimament el saló, s’ha incrementat el número de recintes destinats al Saló passant d’1 a 3 recintes situats tots 3 al centre de l’Hospitalet de Llobregat:
  1. La Farga (C/ Barcelona, 2): Serà l’espai central on hi haurà les exposicions i els estands dels expositors. Els autors firmaran també en aquest espai.
  2. El Poliesportiu del Centre (C/Riera de l’Escorxador, 15) : És on es farà els concursos de cosplay, karaoke, actuacions musicals i demostracions de cultura japonesa.
  3. El Centre Cultural Barradas (Rambla Just Oliveras, 56): S’hi faràn projeccions d’anime en una sala amb un aforament de 240 persones.

El Saló obrirà cada dia a les 10 del matí i tancarà a les 8 del vespre el primer i últim dia (Dijous i Diumenge). Divendres i Dissabte tancarà a les 9 del vespre. L’entrada normal val 5€ i 3€ si s’és titular del Carnet Jove o Carnet +25.


Entrades populars