El surrealisme de Moresmont a la Sala BeaskoaObra de Francesc Pont titulada "Lectura Sagrada".


Francesc Pont, pintor català neo-surrealista, també conegut amb el pseudònim de Moresmont, exposa a la Sala d'art Beaskoa del carrer Montcada, 16 de Barcelona fins a finals de Desembre. Nascut a Barcelona l'any 1953, Maresmont en l'actualitat resideix i té el seu estudi a la ciutat comtal.

La seva obra, fresca i irònica, és plena de facetes cromàtiques que ens submergeixen en un univers surrealista ple d'incògnites, on l'observador ha d'anar buscant i analitzant cada detall. Els seus quadres, entre altres coses, recreen motius bíblics i móns relacionats amb estètiques tan controvertides com són els toreros o el món de la restauració, amb la seva sèrie de quadres dedicats a les tapes.

La seva vida professional ha transcorregut fins a l'any 2005 en el món de la Indústria Química on, entre altres treballs, va desenvolupar formulacions de dispersions pigmentaries per a la indústria relacionada amb les belles arts.

Podeu fer un tast de la seva obra visitant la seva web: http://fpontq.googlepages.com/

.

Comentaris

 1. Fantastico viva la imaginación

  ResponElimina
 2. Ir a ver la exposición vale la pena

  ResponElimina
 3. Muy curioso, me gusta es diferente

  ResponElimina
 4. Ya era hora de poder ver algo diferente

  ResponElimina
 5. Yo tambien lo encuentro muy original, ¿cuanto vale un cuadro de este autor?

  ResponElimina
 6. La riquesa cromàtica es fantastica

  ResponElimina
 7. Pintura que condueix a una visio surrealista de la realitat

  ResponElimina
 8. Conec a F.Pont i el seu treball. És sòlid i coherent. Ha desenvolupat un llenguatge propi ple, suggestiu i per alguns provocador de sensacions i emocions. La potència de la seva obra pictòrica es detecta amb el pas del temps, doncs les imatges queden ràpidament gravades en els cervells i són fàcilment identificables en mig de tant proposta d'art actual.
  Aquest any 2007 podria suposar l'inici de la consolidació de Francesc Pont en el món de la pintura. Li desitjo el millor i que aconsegueixi el lloc que mereix en el mercat de l'art.
  Lluís Castañeda

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars