Éxit de l'exposició de Sorolla a València


Una de les obres de Sorolla exposades.

Més de 3.500 persones van visitar l'exposició "Sorolla. Visió d'Espanya" en la "Nit en Blanc" organitzada per Bancaixa i que, atés l'èxit d'esta, pretén repetir, a partir del 16 de novembre, tots els divendres i dissabtes fins al final de l'exposició, segons han anunciat avui fonts de l'entitat financera. Durant estes "Nits en Blanc", l'exposició de Joaquim Sorolla romandrà oberta des de les 23:00 hores fins a les 7.00 del matí de l'endemà -l'última visita serà a les 6.00 hores- amb entrada gratuïta i sense necessitat de cap reserva per a facilitar l'accés a l'exposició a les milers de persones que no han pogut aconseguir entrades per telèfon o per internet, ja que les del mes de novembre i de desembre ja estan exhaurides, han explicat les mateixes fonts.

L'horari diürn de l'exposició és de 9.00 a 21.00 hores tots els dies de la setmana, amb reserva prèvia a través de la pàgina web de Bancaixa o el telèfon de Servientrada. No obstant això, també hi ha la possibilitat d'esperar el torn a les portes del Centre Cultural Bancaixa. Aproximadament a les 19.00 hores d'ahir, públic de totes les edats van començar a esperar a les portes del Centre Cultural Bancaixa, que no es van obrir fins a les 22.00 hores com s'havia anunciat, per a vore l'exposició.

Més de 1.500 persones van arribar a estar esperant a la cua, que va arribar fins al pont del Reial. L'hora de més afluència va ser a les tres de la matinada i els visitants van haver d'esperar una mitjana de tres hores per a poder gaudir de l'obra del pintor valencià, han detallat des de Bancaixa. A l'eixida de la mostra, la gent no va voler anar-se'n sense un record i es van adquirir més de 5.000 revistes monogràfiques i 200 catàlegs de l'exposició, com també més de 5.000 cartells de les 14 obres de Sorolla. L'exposició "Sorolla. Visió d'Espanya", que van inaugurar els prínceps d'Astúries, compta amb les últimes tecnologies, perquè disposarà de guies multimèdia mòbils amb informació addicional sobre l'obra de Sorolla.

.

Entrades populars