Art al pis de Lluis Llach


El pis del número 10 de la plaça Reial de Barcelona, on van viure el cantautor Lluís Llach i, prèviament, el pintor Ocaña, s'ha convertit en un espai dedicat a l'art. Setba Zona d'Art, inaugurat fa poc, acollirà a partir d'ara exposicions amb obres d'art a la venda, conferències i presentacions culturals de tota mena.

L'espai és privilegiat: un pis de més de 300 metres quadrats, en el qual Llach va viure del 1985 al 1999. En canvi, el pintor Ocaña, un dels artistes emblemàtics de la contracultura barcelonina, hi va passar només un any abans de la seva mort el 1983. L'artista va deixar en el pis un fris en una de les habitacions pintat amb àngels. Darío Olartua, impulsor d'aquest espai privat, explica que des d'aquest espai es pretén "recuperar la memòria d'aquest artista" amb alguna activitat o exposició permanent sobre ell que es faria més endavant.

Setba ha obert les seves portes amb una exposició col·lectiva amb artistes com Jordi Andreu Fresquet, Josep Domènech i Elena Molinari. / L'Avui.

Comentaris

Entrades populars