Nadal als Museus



La ciutat de Barcelona és sensible a la riquesa patrimonial dels seus museus i, com cada any, la potencia de manera especial en festes tan assenyalades com les que vivim en aquests moments per mitjà de la seva proposta específica "Nadal als museus".

Aquest programa nadalenc conté alternatives diverses per a totes les edats, amb activitats pensades de manera especial per ser aprofitades per tota la família. En l'àmbit artístic se'ns recorden algunes exposicions que no ens podem perdre, com les que trobarem al Museu Diocesà, al Centre de Cultura Contemporània, a les Fundacions Vila Casas, Cuixart, Joan Miró i Suñol, o als Museus Barbier-Mueller, Frederic Marès, Picasso o Nacional d'Art de Catalunya. Com a centres d'exposicions se cita CaixaForum, el Palau de la Virreina, o la Fundació Foto Colectania, i com a espais d'interès arquitectònic tenim la Casa Ametller i la Pedrera-Fundació Caixa Catalunya. Més enllà del contingut expositiu, en molts d'aquests museus hi trobareu tallers diversos que us ajudaran a entrar en la matèria expositiva de manera més directa, divertida i participativa.

Activitats lúdiques que s'escampen per tots els museus de la ciutat, pels d'art, i també pels de Ciències i Tecnologia, Arts Aplicades, Història, Arqueologia, Etnologia i Música. Barcelona et convida a viure el Nadal als museus. / Claudi Puchades d'icatfm.

Entrades populars