Els “Objectes” de Paulina Bedrack






Emma Giné i Daniel Solano, coordinadors d’Art Neutre? són també els comissaris de l’exposició “Objectes”, que l’artista Paulina Bedrack presenta a l’espai cultural Olokuti, al carrer d’Astúries 36-38 del barri de Gràcia de Barcelona, que jo també vaig ocupar ja fa uns dies amb els meus rastres de rostres.


Ara cal seguir el rastre de la Paulina i descobrir el seu rostre d’artista xilena nascuda l’any 1974, que resideix i pinta a Barcelona des de fa vuit anys, i que continua ara el seu camí d’investigació pictòrica centrada en l’austeritat de colors i d’informació visual amb uns útlims treballs que combinen el blanc característic de la seva paleta amb petites notes de color d’efecte visual sorprenent.


La proposta de la Paulina consisteix, com diu la gent d’Art Neutre?, a generar una pausa que convida a la introversió tot provocant una experiència de naturalesa sensorial.


I la meva proposta d’avui també vol generar la pausa necessària perquè vagis a veure l’exposició “Objectes” de Paulina Bedrack a l’espai cultural Olokuti fins al 23 de gener.

Entrades populars