I Congrés Europeu de Fotògrafs Professionals


Un miler de professionals de la imatge procedents de tot Europa assistiran al I Congrés Europeu de Fotògrafs Professionals, que tindrà lloc a València des del 10 al 13 de febrer, han informat els responsables de la iniciativa en un comunicat.

L'esdeveniment se celebrarà al Palau de Congressos de la ciutat sota l'organització de la Federació Europea de Fotògrafs Professionals (FEP) i la Federació Espanyola de Professionals de la Fotografia i Imatge (FEPFI), els presidents de la qual, Luc Peeters i Betlem Caballero, respectivament, seran els encarregats d'efectuar la presentació oficial que donarà pas a les ponències.

És la primera ocasió que s'aconseguix reunir els més importants fotògrafs professionals d'Europa en un Congrés, que dirigix i coordina des de València Ricardo Carrillo, president de l'Associació de Fotògrafs Professionals Valencians (AFPV), qui oferirà un estret programa de ponències específiques per a vídeo i majoritàriament per a fotografia a càrrec de 20 reconeguts mestres de la professió.

Així, al Palau de Congressos de València estaran reconeguts i prestigiosos ponents procedents d'Itàlia, França, Irlanda, Portugal, Àustria, Holanda, Republica Txeca, Finlàndia, Gran Bretanya, Bèlgica i Espanya, han destacat les mateixes fonts.

Des de la fotografia d'autor a la d'arquitectura passant per la social, el màrqueting, el retrat, la publicitat o el documental s'abordaran en la trobada que per primera vegada s'ha aconseguit realitzar a València per a tot Europa, han agregat fonts de l'organització.

Entrades populars