Muher i el mediterrani a Alacant


La Sala d'Exposicions de la Llotja del Peix d'Alacant acollirà a partir de demà i fins al pròxim 9 de març, l'exposició itinerant "Mediterrani", formada per 50 peces realitzades per "Muher", l'equip d'artistes compost per Francisca Muñoz i Manuel Herrera, segons ha informat el regidor de Cultura de l'Ajuntament d'Alacant, Miguel Valor.

El regidor, que ha realitzat estes declaracions en roda de premsa, juntament amb el president de Caixa Mediterrani (CAM), Vicente Sala, el president del consell Territorial de CAM a Alacant, Armando Sala, i els propis artistes, Francisca Muñoz i Manuel Herrera, ha explicat que estes obres ja van estar exposades a Barcelona i València, i a partir podran visitar-se a Alacant, "gràcies" a la iniciativa de CAM, en col·laboració amb l'Ajuntament d'Alacant.

Una de les artistes de MUHER, Francisca Muñoz, ha ressaltat que amb esta exposició a Alacant "es fa realitat un somni", i ha puntualitzat que, amb estes obres es pretén "reflectir la força, la llum de la Mediterrània". Per això, ha destacat que la major part de les obres estan inspirades en les palmeres, en la majoria de costes mediterrànies i, "en especial", a la Vall de Gallinera.

MUHER porta 26 anys de treball en comú, i segons ha assegurat l'altre autor d'estes obres, Manuel Herrera, amb la seua obra intenten "transmetre llum i color", per a la qual cosa utilitzen "experiències i vivències com a base d'inspiració". Així, ha subratllat que "és un repte per a un artista poder desenvolupar una visió personal" de la Mediterrània.

En este sentit, el president de CAM, Vicente Sala, ha ressaltat que l'exposició d'estos dos autors és "una obra èpica", a més de "molt Mediterrània". D'esta manera, ha assegurat que "serà un gran èxit" a Alacant.[

Entrades populars