Albert Alís a la Galeria Anquins de Reus


Albert Alís presenta las seves darreres obres a la Galeria Anquins a partir del 22 de febrer. Des dels anys 90 l’artista exposa regularment a la galeria i també per tot el país. Amb una obra molt personal, Albert Alís s’ha guanyat a poc a poc l’èxit del públic qui valora la seva sobrietat i qualitat.

L’estació de França o la plaça Reial son alguns dels indrets triats per l’artista per tal de poder expressar sobre tot el joc de la llum. De fora a dins: la llum penetra per grans finestrals i dona vida als interiors, on les figures humanes juguen un paper secundari.

Albert Alís utilitza el color amb molta contenció, i es val d’una pinzellada potent i una bona estructura per aconseguir l’efecte desitjat. Moltes vegades deixa el fons de la tela sense pintar per centrar la nostra atenció en el motiu principal del quadre i d’aquesta forma donar-li espontaneïtat i frescor a l’obra. Un recurs que segurament ha incorporat des de l’aquarel.la, la tècnica amb qui l’artista es va iniciar de la mà del gran mestre Martínez Lozano. Albert Alís busca la participació de l’espectador en l’obra, deixa una porta oberta a la interpretació i a la sensibilitat de cadascú per tal de finalitzar-la.

EXPOSICIÓ: ALBERT ALÍS.
DATES: Del 22 de febrer al 12 de març de 2008.
LLOC: Galeria d’art ANQUIN’S. Avda. Dr. Vilaseca, 9-11. 43202 Reus.
WEB: www.anquins.com

Entrades populars