El film del Capitán Trueno


Walt Disney i la productora valenciana Maltés Producciones han arribat a un acord per a la distribució a Espanya de la pel·lícula "El Capitán Trueno", basada en el popular còmic que va crear el 1956 Víctor Mora i que durant molts anys va realitzar el dibuixant Ambros, han informat avui els responsables del projecte.

El vicepresident i director General de Walt Disney Motion Pictures Company Iberia, Javier Vasallo, i el director Pau Vergara, productor a més de Maltés Producciones, han escenificat l'acord en el marc del Festival de Cinema de Berlín que va acabar dissabte passat 16 de febrer.

Vergara ha qualificat l'acord com a "molt positiu per la importància d'una empresa com Disney" i per "l'olfacte especial que tenen per a apostar per pel·lícules d'èxit". A més, Disney es reserva la possibilitat de ser el primer a optar a la distribució als Estats Units.

L'acord amb Disney es completa amb les importants prevendes internacionals realitzades durant els últims mesos en els festivals de Cannes, Los Angeles, Roma i Berlín. Segons fonts de la productora ara per ara la pel·lícula ha estat venuda a més de 53 països incloent-hi territoris com Rússia i països de la CEI, l'Amèrica Llatina, L'Orient Mitjà, Corea, Índia o Turquia.

Alhora, ja s'han realitzat sis versions del guió que es manté fidel a tota la idea de Víctor Mora sobre l'heroi. Este és el compromís que va adquirir Maltés Produccions quan va comprar els drets de l'obra, han recordat.

Prompte es donarà a conéixer tot el disseny de la producció, que es rodarà íntegrament en anglés. La productora farà una gran presentació d'"El Capitan Trueno" en el marc del pròxim Festival de Cannes, al mes de maig, amb la participació dels actors que encarnaran als principals personatges com la princesa Sigrid, Goliat, Crispín i, per descomptat, el Capitán Trueno, han avançat.

Entrades populars