Entre l’amor, l’humor, l’honor i el terror




Claudi Puchades / Icatfm

Amor, humor, honor i terror, termes que es combinen constantment a la vida quotidiana i ara de manera més concreta en relació amb la notícia de l’exposició dels polèmics dibuixos de Mahoma que es farà a la tardor del 2009 al Museu dels Mitjans de Comunicació d’Odense, ciutat pròxima a Copenhaguen. Ja pateixo pensant en les reaccions violentes dels sectors socials i polítics religiosament ofesos per la força destructora de les “malignes” vinyetes.

Espero que no tingui res a veure amb l’ambient que es viu al CCCB, a l’entorn del debat “L’humor com a arma política” que es fa demà passat a l’Auditori d’aquest centre amb la participació pacífica dels humoristes Toni Batllori, Forges i Rep, com a punt final a la pintada pública d’un mural sobre la transició espanyola que fa el dibuixant argentí Rep, des d’avui mateix.

Observa lliurement el procés de creació d’aquest mural, participa amb humor en el debat, i visita fins al 24 de febrer l’exposició “En Transició” del CCCB, com a marc general d’aquesta reflexió sobre l’humor com a arma política.

Entrades populars