20 Edició Premi Espais a la Creació




Avui 28 de març a les 20.00 h. tindrà lloc a la Fundació Espais d'Art Contemporani de Girona l'acte de lliurament dels premis de la 20 EDICIÓ PREMI ESPAIS A LA CREACIÓ I A LA CRÍTICA D'ART 2008.

En l'apartat de Premis a un treball publicat i/o realitzat es lliuraran les escultures Subcutanian Ninja, realitzades per a la XX edició del Premi Espais per l'artista QUIM TARRIDA.

Després de l'acte de lliurament dels premis de la XX edició del Premi Espais tindrà lloc la presentació, a càrrec de Sally Gutiérrez, dels resultats de la presentació de dues obres i participació en la conferència paral·lela de l'exposició-projecte 'Trauma interrumpido' (Museo Nacional Metropolitano y Cultural of Philippines de Manila), per les quals se li va concedir la Beca-Premi d'ajut a la creativitat artística en l'anterior edició de l'any 2007.

Així mateix, també es presentarà el llibre de Jorge Luis Marzo, Art modern i franquisme. Els orígens conservadors de l'avantguarda i de la política artística a l'Estat espanyol, assaig premiat en la modalitat de Publicació d'un treball assagístic inèdit l'any 2007.

Entrades populars