Crossing the system de Stefano Romano




Can Xalant presenta CROSSING THE SYSTEM, Workshop a càrrec de Stefano Romano, artista i comissari independent. Es tracta d'un taller d'investigació sobre el sistema de l'art i la idea de sistema en general. Aquests aspectes, centrals en la discussió sobre art contemporani, seran tractats per mitjà de debats i diferents accions que es definiran al llarg del taller, amb les quals es buscarà reflectir els diferents rols i els agents que intervenen en el sistema artístic i les relacions de poder que s'estableixen en la presa de decisions.


Amb el taller també es tractarà sobre la idea dels límits que existeixen entre els diferents agents que prenen part en la construcció del sistema artístic. S'analitzaran diferents projectes en els que es produeixen intercanvis de rol entre artistes, comissaris, galeristes o productors.


La metodologia de treball és a través de casos d'estudi dinamitzades de manera conjunta amb els participants, i el desenvolupament de petites intervencions que es portaran a terme en el marc dels espais del mateix centre Can Xalant i a l'entorn de l'exposició del projecte IDENSITAT, Local Visitant 3: Mataró, que es pot veure a Can Palauet fins el 30 de març.


El taller tindrà lloc els dies 26, 27 i 28 de març de 16 a 20h. Per a inscripcions i més informació:


Can Xalant
Centre de creació i pensament contemporani de Mataró
Carrer de Francesc Layret, 75.
08302. Mataró.
Tel: 93 741 22 91

Entrades populars