La fotografia de Rosa Curto a Olokuti


Fins el 20 d'abril, podeu veure l'exposició de fotografia de l'artista catalana Rosa Curto a l'espai cultural d'Olokuti, al barri de Gràcia de Barcelona (C/ Astúries, 36).

[bio] Rosa Curto, artista catalana, viu a Tortosa. Finalitza els estudis de Belles Arts el 1999. S’inicia en la pintura però en els últims temps treballa amb tècniques fotogràfiques digitals. Ha estat guardonada amb el Premi de Pintura Gaspar Camps d’Igualada, Premi de Pintura Ajuntament de Deltebre 2002, Segon Premi al 22è Concurs de Pintura Vila de Cambrils i Premi Art Jove Terres de l’Ebre, Tortosa el 2006.


També ha participat en diverses exposicions com Espais socials, espais urbans (Primavera Fotogràfica, Tortosa. 2004 i Centre Cultural la Mercè. Girona), A-VENT ( I Mostra d’Art Contemporani de Figueres, 2004), Deslocaliatzar (Intervencions a l’espai públic, Tortosa. 2006) Fem Art 06. Mostra d’Art de Dones (Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaisone, Barcelona, 2006), Penjades (Museu de l’Ebre, Tortosa i Sala d’art Jove, Barcelona, 2006)

Les obres presentades en aquesta exposició són fruit del model interior d’una artista molt lligada al sentiment femení. Una mirada molt personal vers una greu problemàtica de la realitat social actual, la violència de gènere.

Entrades populars