David Casals a la Galeria Anquin's de Reus


Galeria d’art ANQUIN’S
Avgda. Dr. Vilaseca, 9-11
Reus
Del 11 d’abril al 3 de maig de 2008

La segona individual de DAVID CASALS (Centelles, 1976) a la galeria ANQUIN’S, ens dona una nova oportunitat de contemplar magnífics paisatges realitzats des d’un punt de vista contemporani.

Nocturns, capvespres, albades, moments màgics on la llum tènue esvaeix les formes. Prats i arbrades d’un verd intens. Aigua, reflexes, el mar, les roques .... Fins i tot la ciutat, Madrid: places, escultures, hivernacles.. David Casals té un ample domini del dibuix, de la composició i del color, la qual cosa li permet afrontar qualsevol temàtica i convertir-la en una obra d’art. En aquesta ocasió presenta acrílics i també dibuixos en blanc i negre amb una certa pàtina molt atractiva. Com a suport, sol utilitzar la fusta i el paper, per tal d’aconseguir matisos que la porositat de la tela li impedirien.

Amb un extens currículum donada la seva joventut, David Casals exposa en galeries de prestigi arreu del país. Anquin’s exposa la seva obra des que va ser finalista del Concurs de Pintura Jove que la galeria va organitza l’any 2002 . Des de aleshores, la seva pintura ha obtingut una gran acceptació i una crítica favorable.
Com sempre, la galeria ofereix la possibilitat de visitar l’exposició virtualment, a la seva pàgina web: www.anquins.com i de forma presencial fins el dia 3 de maig.

Entrades populars