Baff, cinema asiàtic fins el 4 de maig


El Festival de Cinema Asiàtic de Barcelona (Baff) 2008 celebra la seva desena edició amb una completa programació de 70 llargmetratges que espera superar els 22.000 visitants que va registrar l'esdeveniment l'any passat. El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), la Sala Aribau, la Casa Àsia, l'Espai Movistar, l'Espai Cultural Caja Madrid, el cinema Maldà i la Sala Apol·lo acolliran el Baff 2008 fins al 4 de maig.

Des que el 1999 obrís les portes a 2.000 espectadors, el festival -pioner a Europa- ha anat creixent any rere any i consolidant-se com un dels referents europeus en cinema asiàtic.

Per celebrar el seu desè aniversari, el Baff inclou en aquesta edició el Premi Cinematk, que suposa el compromís de distribució a Espanya de la pel·lícula guardonada. A més, es manté el Durián d'Or, dotat amb 6.000 euros, que premia a la millor pel·lícula d'un director emergent.

Alhora, el festival ha anat augmentant l'afluència de públic en les últimes edicions i afegeix aquest any els espais d'exhibició del cinema Maldà i l'Espai Movistar. També amb motiu de l'aniversari s'ha creat una secció especial, Baff 10, que reuneix a les deu pel·lícules més significatives des que el certamen s'iniciés el 1999.

Entrades populars