Hannah Collins al Caixaforum de Barcelona



L'espai cultural Caixaforum acollirà des d'avui i fins al 24 d'agost una exposició sobre el treball recent de la fotògrafa londinenca Hannah Collins en què totes les obres exposades es caracteritzen per la seva gran dimensió.

Per primera vegada, una exposició reunirà tres projeccions multipantalla i 20 fotos panoràmiques a la major escala que es pot trobar actualment en l'art contemporani. La mostra viatjarà després de la seva estada a Barcelona el Vitòria i Madrid coincidint amb la fira 'Fotoespaña' el juny de 2009.

Alhora, l'exposició també inclourà la preestrena de 'Dibuixant sobre la ciutat', un projecte escultòric i arquitectònic concebut com un recorregut pel paisatge canviant de la Barcelona metropolitana i el barri de Sant Adrià.

La temàtica de les seves obres abraça la relació entre la soledat i la companyia, el desarrelament, la dificultat d'establir vincles afectius, de trencar l'aïllament i desenvolupar formes de vida col·lectiva, encarnada en emigrants, exiliats i nòmades, entre d'altres.

Entrades populars