L'artista Raimond Vayreda a Setba Zona d'Art




SETBA Zona d’Art presenta, avui a partir de les 8 del vespre, la primera exposició individual de l'artista català Raimond Vayreda. L’espai multidisciplinar de la Plaça Reial de Barcelona exhibeix una mostra de les darreres obres del pintor, que recullen una experiència al voltant dels arbres.


A l'exposició es podran veure els últims treballs de l'artista, que en aquesta ocasió esdevenen una metàfora del llenguatge dels arbres. Així, cadascun dels espais rectangulars que composen la pintura simbolitzen una espècie de tòtem, una lletra del que Vayreda anomena arbrecedari, i que combinats transformen el dibuix en un text que el pintor escriu, com si els arbres volguessin dir alguna cosa.


[Bio] Nascut a Barcelona, Vayreda ha estat sempre vinculat a Catalunya. Durant la seva joventut comença a destacar en concursos de pintura i el 1986 es llicencia en Belles Arts. Ha obtingut, entre d’altres, el Premi Tapiró de Pintura del Museu d’Art Modern de Tarragona durant dos anys consecutius i ha estat seleccionat en diferents biennals i exposicions entre les que destaca el Cinquième Salon Internacional de la Gravure a Nantes (França). Ha exposat a nombroses galeries d’art catalanes i actualment combina la seva feina com a professor a l’Escola Massana de Barcelona amb la seva dedicació al projecte d’accions artístiques i socials “Can Guilleumas” a Breda (Girona).


SETBA ZONA D’ART és un espai cultural polivalent destinat principalment a acollir exposicions artístiques, conferències i presentacions culturals. Inaugurat el passat mes de novembre, SETBA compta amb més de 300m2 i es troba al número 10 de la Plaça Reial de Barcelona. Ofereix tot l’encant dels pisos tradicionals; el terratzo antic, les motllures de guix… L’objectiu dels propietaris és que es respiri tot l’encant bohemi de la Barcelona transgressora.

Entrades populars