Nou escultors repensen el cos i l'espai a València


L'escultora Mónica Gener és una de les participants dea la mostra

L'Aula CAM la Llotgeta de València presenta demà una mostra de nou escultors que, amb el títol "Narracions dels objectes sobre el cos i l'espai", s'acosten més al concepte d'instal·lació que al tradicional d'escultura, segons han informar en un comunicat fonts de l'entitat.

En la col·lectiva d'escultura participen els autors Esther Pizarro, Miguel Soler, Maby Revuelta, Dora Salazar, Mar Solís, Mónica Gener, Ana Sánchez, José Luis Vicario i Evelyn Hellenschmidt, que treballen habitualment amb l'escultura i amb l'objecte construït.

Comisariada per Juan-Ramón Barbancho, l'exposició servix per a "acostar-nos a la puixança i a la diversitat del nostre país, per la procedència diversa de tots els participants, a més de parlar-nos de l'Home com a gènere".

Situar un objecte al "lloc" i la seua presència "desenvolupa un dels potencials fonamentals de l'escultura: la creació de l'espai, fictici o real i la seua capacitat per a expandir este més enllà de si mateix". Juntament amb açò, un altre dels seus potencials és la presentació representació del cos humà, tant en el vessant del retrat com del "cos anònim" amb la seua capacitat per a la representació del gènere, és a dir, per a "elaborar narracions que atenguen a l'universal".

Entrades populars